TESTIMONIALE

Ce spun clientele

Elena Popa

Cea mai frumoasa experienta pe care as fi putut sa o am la un atelier de croitorie. Doamna Rodica mi-a facut o rochie superba si a avut extraordinar de multa rabdare cu mine. Este foarte talentata si pune suflet in tot ce face. Recomand!

Roxana Andrei

N-am fost niciodata genul de femeie care sa poarte rochite si nici genul de persoana careia sa-i placa sa mearga la cumparaturi. Ba chiar imi displace profund sa strabat magazine, sa probez zeci de haine si sa nu-mi placa aproape nimic. Si daca-mi place totusi ceva, sa coste un sac de bani. Tocmai de aceea de fiecare data cand particip la un eveniment, ca e nunta mea, ca e petrecerea altcuiva, ca sunt invitat sau chiar nasa, sun la Noomi. Am uitat sa mentionez ca sunt o persoana pretentioasa si dificila si nu prea stiu niciodata ce vreau, dar stiu ca vreau sa fie ``altfel`` si pe concept. Tocmai de aceea, lucrand cu Noomi este excelent. Creativitate, implicare si dedicare, dialog si distractie... M-am simtit bine in rochitele mele si cred ca ma reprezinta in totalitate. Cred ca Atelierul Noomi are o capacitate excelenta de a surprinde caracterul purtatorului si a-l pune in croiala si materialele alese. Lucram impreuna la a treia tinuta!

Andreea Badea

Noomi imbina perfect creativitatea Teodorei cu tehnica Rodicai; poti opta pentru creatii feminine sau extravagante, clasice sau non-conformiste. Poti alege rochii diafane, de printesa, dar si toalete cu accente glam-rock. Trebuie doar sa te lasi pe mainile lor ! Eu sunt incantata de rochiile facute de ele, le port cu drag de cativa ani deja !

Ilona Roxana Breaban

De fiecare data am pornit de la un vis si am stiut ca impreuna cu NOOMI pot sa il transform intr-o rochie minunata. N-am ezitat sa aleg modele indraznete, ficare idee fiind o provocare pe care am transformat-o impreuna intr-o rochie care sa ma reprezinte.